Over WinProcess

WinProcess is...

WinProcess is een vertegenwoordiging met ruim 20 jaar ervaring in de procestechniek en bedient in de Benelux de proces industrie van advies en oplossingen.

Dit gebeurt in nauwe samenwerking met onze zeer ervaren partners die met hun know-how diverse machines, onderdelen en complete installaties kunnen aanbieden.

We streven naar een actieve en flexibele houding richting de markt en onze relaties, hetgeen mogelijk is door de manier waarop wij en de partners zijn georganiseerd d.w.z. geen logge en hiƫrarchische structuren maar platte en directe lijnen.

Jack Winder

Sales Manager Benelux

 

 

 

En betekent voor u...

Volle aandacht voor uw projecten van aanvang t/m oplevering met support van leveranciers die weten waar ze mee bezig zijn en die samen met WinProcess graag uw concrete projecten in behandeling nemen.

Professionele begeleiding van experts tijdens proefnemingen in de test centra. Korte responsetijden voor offertes en snelle reactie op uw vragen door WinProcess.

Uiteindelijk gaat het erom dat u tijdens het traject een goed gevoel heeft en na oplevering van de machine of installatie een tevreden klant bent.

Download hier de overzichtsbrochure van WinProcess.