Industrie

Food

De levensmiddelen industrie is in de Benelux sterk vertegenwoordigd. De eisen betreffende de hygiëne en reiniging worden steeds hoger en gaan richting de farmaceutische industrie. Als leverancier dien je je te conformeren aan deze eisen en in te spelen op de veranderingen.

De partners van WinProcess kunnen hier ruimschoots aan voldoen want leveren al hoogwaardige systemen aan de farmaceutische industrie.

Vooral processen die een extra uitdaging vormen zijn voor ons interessant. In situaties waar maatwerk en veel know-how vereist is komen we graag met u in gesprek. Onze expertise is voor u dichtbij.

 


Chemie

Ook de chemische industrie in de Benelux is ruim aanwezig en draagt een significant deel bij aan de economische motor. Zij vertrouwt op leveranciers die niet alleen machine en installaties kunnen leveren maar die vooral als partner kunnen meedenken en betrokken zijn bij de processen en ontwikkelingen.

Veel ervaring en referenties zijn noodzakelijk evenals goede testruimtes om de nieuwe formules te testen. Door de concurrentie voor te blijven en de juiste partner te kiezen blijven bedrijven winstgevend en succesvol.

WinProcess wil graag een bijdrage leveren aan de groei in de chemische sector en kan voor u als partner het verschil betekenen.

 


Farma

De hoge eisen die in de farmaceutische industrie worden gesteld zijn terecht want het gaat tenslotte om de gezondheid van ons allen. De strenge richtlijnen vormen een flinke uitdaging voor leveranciers en het is een must om niet alleen de geschikte equipment te kunnen leveren maar de juiste kennis te hebben en de taal te spreken van de klant.

De ontwikkelingen gaan momenteel snel en zelfs continu systemen vinden hun intrede in de farmaceutische industrie.

De partners van WinProcess zijn erg sterk in deze industrie en willen u graag voorzien van oplossingen die u verder helpen te groeien en ontwikkelen.

 


Bouwstoffen

Hoe zouden we wonen zonder bouwstoffen. Hoe zouden we ons zonder wegen redden. Een paar voorbeelden van de essentie van bouwstoffen die we hard nodig hebben voor onze maatschappij.

Om die bouwstoffen te realiseren zijn slijtvaste en duurzame installaties nodig. Mengers met speciale mengelementen. Grote losopeningen voor korte takttijden want tijd is geld.

Silo's met slimme ruimteverdelingen en uitdraagsystemen voor moeilijk lopende producten. Betrouwbare transportsystemen.

BHS en Geroldinger zijn ervaren partners als het gaat om machines en installaties die tegemoetkomen aan de stevige eisen.

 


Mineralen en ertsen

Abrasiviteit is een term waar je aan denkt bij mineralen of erts. Maar ook hoge mengkwaliteit en korte mengtijden. Die combinatie is voor BHS absoluut geen probleem. Made in Germany heavy duty kwaliteit is hier zeker op zijn plaats.

Veel informatie hierover vindt u op de website van BHS.

Geroldinger is sterk op dit gebied en heeft vele installaties geleverd. Het gaat dan om opslag, transport, dosering etc.

 


Afvalverwerking en recyling

Waar laten we ons afval en zijn de producten niet opnieuw te gebruiken? De sterke groei in deze branche laten zien dat we geven om het milieu en geld kunnen besparen.

Investeringen verdienen zich op termijn terug want dit is de toekomst, ook al is er nog veel onderzoek nodig en is de bereidheid om "groen" te gaan nog niet altijd vanzelfsprekend.

In ieder geval kun je niet zonder installaties die berekend zijn op de zwaardere toepassingen, die overigens zeer veelzijdig kunnen zijn. Verwerking van assen, biomassa, slibverwerking, recycling van autobanden of kunststoffen om er maar een paar te noemen.

Heeft u een project op dit gebied? Neem contact op met WinProcess en ervaar de mogelijkheden.

 


Biomassa

Een specialisme van Geroldinger is de levering van installaties voor biomassa centrales. Men fabriceert belangrijke systemen voor aanvoer en afvoer van en naar de boiler.

Geroldinger heeft diverse biomassa centrales geleverd en kan ook uw centrale turn key opleveren.

Voor meer info zie onderstaande link naar de brochure. En neem zeker een kijkje naar de video special van Geroldinger..

Geroldinger Biomassa

Laboratoria

Vaak begint het in het lab. R&D medewerkers bedenken processen en producten in lab equipment die vervolgens in de productie in grotere capaciteiten worden geproduceerd.

Dan is equipment nodig die flexibel, goed reinigbaar en opschaalbaar is. De parameters die zo belangrijk zijn voor het juiste recept of proces dienen uiteindelijk overgebracht te worden naar productieschaal.

Een mooi voorbeeld zijn de laboratorium machines van BHS. Deze horizontale of verticale mengers en drogers blinken uit in veelzijdigheid en reinigbaarheid.

Vraag bij ons aan en ervaar de mogelijkheden voor uw lab.